Wyprawka dla urodzonych 12 listopada 2018 roku!

Szanowni Państwo,

Z uwagi na fakt, iż uroczyste obchody 100-letniej rocznicy odzyskania przez Polskę Niepodległości trwały 11 i 12 listopada 2018 roku, Fundacja PZU postanowiła obdarować wyprawką również Maluchy urodzone w dniu 12 listopada 2018 roku.
Zainteresowanych Rodziców prosimy o zgłoszenia na adres urodzeniwstulecie@pzu.pl, które będą uwzględniane do wyczerpania zapasów.
Przypominamy, że aby zgłoszenie zostało uznane za skuteczne, należy przesłać na wskazany powyżej adres mailowy skan aktu urodzenia dziecka, które przyszło na świat w dniu 12 listopada 2018 roku, wraz z adresem, na który przekażemy wyprawkę.

Zarząd Fundacji PZU

Szanowni Państwo,
W związku z rozpoczęciem stosowania w dniu 25 maja 2018 r. przepisów ogólnego rozporządzenia w sprawie przetwarzania danych osobowych (RODO) zmianie uległa Polityka prywatności. Aby przekazać kluczowe informacje o tym jak chronimy i przetwarzamy Pani/Pana dane osobowe, w tym m.in. w jakich celach oraz jakie przysługują Pani/Panu w związku z tym prawa, Politykę prywatności w nowym brzmieniu dołączyliśmy do niniejszej wiadomości. Prosimy o zapoznanie się z poniższymi dokumentami: